Ting å gjøre når man er syk naken fitte

blåser i motsatt retning. Man husker hvad han var, og leer. William Shakespeare Døden stryker selv den største regning. Jules Renard, det handler ikke egentlig om penger, eller om rase, eller klasse; det handler ikke engang om sex. Aasmund Brynildsen En vakker død gir de levende stoff til vakre taler, men liten trøst til den som dør. Nis Petersen, det er hederligere for mennesket å lære og dø enn å lære å drepe.

Anne: Ting å gjøre når man er syk naken fitte

Hvis livet er lykkelig, så er det foferdelig. Marcus Aurelius Ingen har kunnet tale om døden med sakskunnskap. Guiseppe di Lampedusa Forskjellen på sex og døden, er at det å dø er noe du gjør alene, uten at noen ler av deg. Woody Allen, det er ikke dødens komme, men livets opphør som er det fryktelige. Henrik Ibsen Døden så vel som fødselen er naturens hemmeligheter. Paul Valéry Nu bar han ikke mer sin drakt så ting å gjøre når man er syk naken fitte rød som vin og blod. Thomas Moore Verken i rusen eller i døden kan man ha noen stedfortreder. Den kan bare fornektes. Det lyse pikehår har spilt sitt gull.

Norway: Ting å gjøre når man er syk naken fitte

Men det er bra at det slutter. Ferdinand Finne Jeg utsetter døden ved å leve, ved å lide, ved å feile, ved å ta sjanser, ved å gi, ved å miste. Driftene har ikke lenger makt over oss. Hans Børli, døden er ingen opplevelse i livet. Marie Cardinal La meg dø når det skal skje - jeg ønsker bare at det skal sies om meg av dem som kjente meg best, at jeg alltid rykket opp en tistel og plantet en blomst, der hvor jeg trodde en blomst kunne gro. Deres døde venn hadde sagt at de skulle ikke sørge, for Gud smilte.

0 kommentarer til “Ting å gjøre når man er syk naken fitte

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *