Lars monsen kjæreste sarpsborg

lars monsen kjæreste sarpsborg

villmarksekspert Lars Monsen har blitt kjæreste med artsiten Trine Rein. Nyttårsdag starter en ny sesong med «Ingen grenser serien der Lars Monsen tar med seg elleve personer med ulike former for fysisk funksjonsnedsettelse ut på en skikkelig villmarkstur. Trine Rein ha konsert i, lørenskog Hus! SeoghØ: Siden 2008 har artist Trine Rein (44) og Lars Monsen (52) vært blant. Her er Monsen (foran) med kronprins Håkon i Alta våren 2010, der kronprinsen åpnet det tradisjonsrike hundeløpet. Også Kjersti ble imponert over turkameratene, og hun sier at hun lærte mye i løpet av det månedslange turen. lars monsen kjæreste sarpsborg

Kjærester: Lars monsen kjæreste sarpsborg

Kontakt sex massasje oslo happy ending 639
lars monsen kjæreste sarpsborg Som han alltid svarer når han skal si hvorfor han tar de valgene han tar, legger Trine Rein til overfor Her. Vanskelig å ha kontroll, de 400 kilometerne gjennom Femundsmarka, og hele veien opp på toppen av Snøhetta, 2286 meter over havet, kan by på store utfordringer for alle og enhver. Norges mest profilerte par. Vis mer - Men han svarte: «Jeg fulgte bare magefølelsen, jeg» og trakk på skuldrene.
lars monsen kjæreste sarpsborg 815

Lars monsen kjæreste sarpsborg - Trine

Hjalp kjæresten, i ettertid har det vist seg at den kjente artisten har trådt til for «villmarkens sønn». Å få kontroll på alt jeg eide, og å få slått opp telt. En av deltakerne er Kjersti Lium fra Sarpsborg, som ble meldt på av mannen sin.

Lars monsen kjæreste sarpsborg - Lars

Her er sangstjernen på lanseringen av fleshlight forum pornofilme mit gina wild årets «Stjernekamp»-deltakere på NRK på Marienlyst i Oslo i juni. Lars Monsen er stolt av hva deltakerne presterte i løpet av den måneden eventyret varte. Hele prosessen fra vi var i mål til jeg lå i soveposen var nesten mer strevsomt enn selve turen, smiler hun. Det var veldig slitsomt, men det var fantastisk å leve ute i 30 dager på den måten. Han trodde at jeg ville ha glede av en slik utfordring, og det viste seg å stemme. Men for Kjersti, som er blind, var det ikke selve turen gjennom norsk villmark som var den største utfordringen. Samholdet vi hadde, og å være en del av seierne til alle sammen var stort. Her finner du flere kjendis-nyheter. Så det var bare en vinn-vinn situasjon, og noe jeg absolutt hadde hatt lyst til å bli med på igjen. Høsten 2008 røpet Rein overfor Dagbladet at Monsen hadde begynt å sjekke henne opp fra scenen under prisutdelingen. Blir flott par - Jeg er sikker på at de kommer til å bli et flott par. Se «God kveld Norge» lørdag. Og det er ikke bare deltakerne som lærer. Kun elleve er med i serien. Man blir voldsomt imponert. Men jeg vet ikke akkurat når de ble kjærester, sier Reins manager Knut Tangen til avisen. Vis mer, både «Torn»-sangeren og publikum fikk seg en overraskelse, og syv år senere mangler sangstjernen fortsatt et klart svar på hva som gikk av hennes kommende kjæreste den gangen. Onsdag var det punktum for turen, med pressevisning av de to første episodene hos NRK på Marienlyst. De to møttes første gang på utdelingen av Friluftsprisen på Raufoss det året, der «Stjernekamp»-aktuelle Trine Rein stod på scenen. Men Kjersti er allerede klar for flere turer i det fri. Jeg trengte nok den lille dytten for å bli med, sier hun. Etter at de to ble et par, har Trine og Lars blant annet gjort felles suksess med konsertforedraget «Vilt Vakkert». Plass i NM, og attpåtil fikk den gjeve Veterinær-prisen for beste hundestell, så bærer det av gårde til en annen "høydare i morgen fredag kveld skal kona. Jeg vet godt hva det vil si å være blind, men jeg lærte mye om utfordringene som de andre hadde.

0 kommentarer til “Lars monsen kjæreste sarpsborg

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *